16 Aralık 2009 Çarşamba

Mustafa Pektemek'ten Kötü Haber!


Bu sezon attığı gollerle takımın en golcü oyuncusu ünvanını elinde bulunduran genç golcümüz Mustafa Pektemek'ten kötü haber geldi.


Gaziantep maçının son dakikalarında ayağını yere ters basan futbolcumuzun, yapılan tedavisinin ardından ayak bilek bağları ve diz eklem kapsülünde yırtık tespit edildi. Kapsül filan nedir çok anlamam ama umarım çok ciddi bir sakatlık diyecek olurken, sahalardan 1 ay uzak kalacağını öğrendim. İlk yarının son maçında oynayamayacak futbolcumuz Allah'tan devre arasına gelen kısımda yaşadı bu sakatlığı yoksa daha çok maç kaçırması bizim için çok daha kötü olabilirdi.


Defansın göbeğinde İlhan ve Radeljic'in sakat olmasından sonra hücumda ki en önemli silahlarımızdan birinin daha sakatlanması hiç hoş olmadı. Yabancı oyuncuların formsuzluğu da Galatasaray maçı öncesi tehlike çanlarının çalması anlamına geliyor. Tek umudum oyuncuların bu maçta hırs yapmaları. Bu kadar olumsuzluğun üstesinden gelinirse, daha da sırtımız yere gelmez sanırım.


Defans oyuncularının yokluğunda 18'lik Mahmut Boz'un görev yapabileceğimiz tahminimde tutmuş. Thomas Doll antremanlarda bu genç oyuncuyla yakından ilgilenip, motive ediyormuş. Mahmut tecrübe eksikliğini, hırsıyla kapatırsa ve çok heyecan yapmazsa güzel bir maç çıkartacak hatta formsuz Radeljic'i ilk 11'den bile kesebilir inancındayım. Buradan kendisine başarılar diliyorum.

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails
Bu blog BloggerV.com üyesidir.

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Bu Blogda Ara