16 Haziran 2010 Çarşamba

İlhan Cavcav'ın Hemşehrileri İmzaladı!

Curri


Daha önce anlaşmaya vardığımız Arnavut stoper Debatik Curri ile resmi imzayı attık. Kendisiyle ilgili yazıyı daha evvel yazmıştım. Arnavut oyuncunun resmi imzayı atmasının hemen ardından başka bir Arnavut'un adının çıkmasıyla imzalaması bir oldu. Arnavutluk Birinci Ligi takımlarından KF Vllnazia takımının forvet oyuncusu Bekim Balaj'ı da takımımıza kattık.
Bekim Balaj

Bekim Balaj'ın adı daha önce hiç bir yerde geçmedi. Çok süpriz bir şekilde imza attırdığımız bir futbolcu. 1991 doğumlu ve daha profesyonel kariyeri çok yeni. KF Vllnazia takımında geçen sezonu 23 maçta 9 gol atarak tamamlamış. Ligin kalitesi göz önüne alındığında açıkçası "ya tutarsa" transferi gibi geldi. Ancak bu genç yaşında Arnavutluk Milli Takımı kendisine davet yollamış. Umut verici tek yönü bu genç oyuncunun.

Ama hala "ya tutarsa" transferi olduğunu düşünüyorum. Debatik Curri'nin oturmuş bir kariyeri var ancak Balja tamamen süpriz. Daha önce süpriz olarak aldığımız Arnavut isimleri düşününce umudum azalıyor. Gilman Lika, Xhevahir Sukaj, Admir Teli gibi isimleri alındığı gibi Hacettepe'ye yolladık ki burada da iş yapamadılar. Sadece Gilman Lika Boluspor'da birşeyler yapıyor ama Süper Lig için yetersiz. Bu ismide Hacettepe'ye göndeririz diyeceğim ama Hacettepe'de düştü yabancı hakkı yok. Unutmadan vasat Arnavutları sayarken Erion Bogdani'yi unutmayalım bizden vasat oyunu nedeniyle gönderildikten sonra İtalya'da Chievo formasıyla "Serie B gol kralı" olmuşluğu vardır.

2 yorum:

Umak dedi ki...

Bence oyuncunun tutması için teknik direktör faktörüde var... bu yıldız oyuncuların başka takıma gittiklerindede geçerli oluyor... teknik direktör kullanamıyor oyuncuyu, kulüpte oyuncu kötü zannedip yolluyor... bence thomas doll bu oyuncuyu yıldız yapar... buraya yazıyorum... :))

Gençay Ergez dedi ki...

İnşallah söylediğin gibi olur... İzleyip göreceğiz yetenekli filan diyorlar ama bakalım...

Related Posts with Thumbnails
Bu blog BloggerV.com üyesidir.

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Bu Blogda Ara