23 Temmuz 2010 Cuma

2010 - 2011 Sezonu Gençlerbirliği Fikstür Değerlendirmesi!

2010 - 2011 Sezonunun başlaması için ilk adım atıldı ve fikstür çekildi. Gençlerbirliği'ne bir taraftar gözüyle bakınca beni en mutlu eden şey ilk hafta, şu anda yaşadığım şehrin takımı Eskişehirspor ile oynayacak olmamız. Yaz okulunda bulunmam dolayısı ile de herhangi bir çaba sarfetmeden Gençlerbirliği'nin bana gelmesi çok sevindirici.

Takım için genel bir değerlendirme yapacak olursak önce işe fikstürü vererek başlayayım;

1-Eskişehirspor-Gençlerbirliği
2-Gençlerbirliği-Gaziantepspor
3-Bucaspor-
Gençlerbirliği
4-Gençlerbirliği-İBB
5-Karabükspor-
Gençlerbirliği
6-
Gençlerbirliği-Ankaragücü
7-Fenerbahçe-
Gençlerbirliği
8-Gençlerbirliği-Antalyaspor
9-Trabzonspor-
Gençlerbirliği
10-
Gençlerbirliği-Manisaspor
11-Kayserispor-
Gençlerbirliği
12-
Gençlerbirliği-Beşiktaş
13-Kasımpaşa-
Gençlerbirliği
14-Gençlerbirliği-Sivas
15-Konya-
Gençlerbirliği
16-Galatasaray-Gençlerbirliği
17-Gençlerbirliği-Bursaspor

İlk 5 hafta düşündüğümüzde genel olarak iyi bir fikstür. Lig kesinlikle geçen seneden daha zor olacaktır ancak bizde ona göre güçlendik ve bu 5 hafta iyi puan çıkararak hedefimizi ortaya koyabilir. 6. haftada ki Ankaragücü maçı ve Başkent derbisi. Gazozuna dahi olsa çok zor geçecektir. Hele ki Ankaragücü'nün son atılımlarından sonra daha zorlayacak.

7. ve 9. hafta da Fenerbahçe ve Trabzon deplasmanları bizi baya bir yoracaktır. Arada bir Antalya maçında gelecek galibiyet bu haftaların ağırlığını biraz azaltabilir. 12. haftada evimizde Beşiktaş'ı ağırlayacağız liginde kızışacağı zamanlar olduğundan bu hafta öncesinde ki Manisa ve Kayseri maçları önemli özellikle Kayseri'den 3 puan alarak bu haftalara girmek lazım. Beşiktaş'ın ardından biraz rahatlayacağımız bir haftaya gireceğiz. Kasımpaşa, Konya, Sivas maçları daha rahat geçecektir en azından son iki haftaya kadar.

Son iki hafta da ilk rakip deplasmanda Galatasaray iken sonra son şampiyon Bursaspor'u ağırlayacağız. Fikstür bu açıdan dengeli dağılmış bizim maçlarda. Çok fazla iniş çıkış yok. Neredeyse eşit haftalar olacak bizim için. Ancak ilk yarı maçları gerçekten önemli. Çünkü İlk yarı maçları sonunda ligde üstleri zorlayacak pozisyonda kendimizi bulabilirsek 2. yarı bizim için çok rahat geçecek.

İlk yarı da kendi evimizde sadece Beşiktaş ve Bursaspor gibi 2 iddialı ekibi ağırlarken, Fenerbahçe, Galatsaray ve Trabzonspor deplasmanları gerçekleşecek. Bu takımları kendi evimizden geçen sezon puan almadan göndermediğimizi düşünürsek ilk yarı da ki en az kayıp ikinci yarı da avantaja dönüşüp bizi en kötü UEFA Avrupa Ligi mücadelesi içinde buldurabilir.

Yeni sezonda bu umut verici fikstür oyuncuları da ateşlerse Gençlerbirliği taraftarları özlediği takımı artık sahada görebilir. Ne diyelim hayırlı olsun şimdiden. Gençlerbirliği'li olsun olmasın Eskişehir'de ki ilk hafta maçına benimle geleceklerde el kaldırsın =D.

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails
Bu blog BloggerV.com üyesidir.

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Bu Blogda Ara