12 Aralık 2010 Pazar

Ralf Zumdick vs. Thomas Doll!

- Thomas Doll 4-2-2-1-1taktiğini Gençlerbirliği'ne uygulamaya çalıştı. Zumdick takımı sahaya 4-3-2-1 taktiği ile çıkarttığını görüyoruz. Aslında arada çok bir fark yok.

- Thomas Doll elindeki kadroyla iyi oynatıp yenilgiler aldırırken, Zumdick daha eksik bir Gençlerbirliği'ni kötü oynatıp puan veya puanlar aldı.

- Thomas Doll topu ayağında daha çok tutmak isteyen Gençlerbirliği yaratmak isterken, Ralf Zumdick topun rakipte olmasından yana ve defans yapan bir Gençlerbirliği yaratmaya çalışıyor.

- Thomas Doll ortadan oyun kurmaya çalışırken, Zumdick kanatlardan kontra yakalamayı istiyor. Bununla birlikte bir önceki madde ile ilgili Uğur Meleke'nin yazısı da var (bkz. http://www.meleke.com/?p=2771)

- Thomas Doll zamanında kimi zaman 11'de kimi zaman yedekte oturan Hurşut ve Serkan, Zumdick ile birlikte takımın taktik anlayışı bu iki isim üzerine bindi.

- Thomas Doll zamanında suskun kalan Ermin Zec, Zumdick ile birlikte açıldı.

- Ne Doll, ne Zumdick Jedinak'a ve Billy Mehmet'e çare olamadı kimsede olamaz gibi duruyor.

- Thomas Doll her maç sonunda yaptığı dobra açıklamalarla dikkat çekerken, Ralf Zumdick'in açıklamaları sıradan, klişe ve takımı sanki hala kendisi çaıştırmıyormuşcasına soğuk.

- Thomas Doll, Harbuzi'nin sakatlanmasının ardından o bölge çok farklı denemeler yaparken, Ralf Zumdick direk Soner'i o bölgeye koyarak geleceğin yıldız adayını parlatmaya başladı.

- Total olarak bakarsak, Thomas Doll ile bu sezon Gençlerbirliği ne kadar kötüyse, Zumdick ile de Gençlerbirliği hala o kadar kötü.

1 yorum:

acü dedi ki...

çok doğru tespitler. bir tek şey hariç. jedinak kendini biraz daha toparladı zumdick ile.

Related Posts with Thumbnails
Bu blog BloggerV.com üyesidir.

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Bu Blogda Ara