29 Nisan 2011 Cuma

Fabrika Göreve!

Oliver Uche Sunday Ogbonnaya
 Bugün bir kaç saat sonra bizim için formalite maçına çıkıyoruz. Yeni teknik sorumlu Mustafa Kaplan yönetiminde ki ilk maçımızda aslında tek ilk bunlarla kalmasa ve altyapıdan bir kaç isim denesek çok hoş olur kanaatindeyim. Bu sene Özkan, Mahmut ve Soner gibi isimlere şans veren ekibimiz A2 Ligi'nin son şampiyonu ve şu an 2. grupta 2. sırada bulunan A2 takımımızdan bir kaç isim daha deneyebilir aslında.

A2 ekibimizin en dikkat çeken isimleri ise iki Afrikalı oyuncu. İlhan Cavcav'ın Afrikalı aşkı tekrar uyanmış olacak ki devre arasında iki isim A2 takımıyla maçlara çıkmaya başladı bile. Üst resimde ki isim orta saha ve kanat oynayan Nijeryalı Oliver Ogbonnaya. Bu sezon A2 takımıyla bir çok maça çıkan 1992 doğumlu oyuncumuzun ligde de 1 golü var. Güçlü fizikleriyle dikkat çeken Afrikalı oyuncularımızdan Oliver'ın aldığımız duyumlara göre hırslı yapısı sayesinde oyundan düşmemesi en büyük artısı. Sürekli saldıran ve fiziğini iyi kullanan bu genç isim kendini göstermek için Sivas maçında oynatılması halinde güzel işler yapabilir.
Franck Elie Mawuena
İkinci isim ise A takımla antremanlara Mustafa Kaplan tarafından alındığını duyduğumuz Franck. Devre arasında ki hazırlık maçlarında attığı gollerle dikkat çeken Franck bir forvet. ve uzun boyu avantajı. A2 liginde ise TFF kayıtlarına göre 5 golü var. Yine TFF kayıtlarına göre oynadığı maç sayısı ise sadece 7. 7 maçta 5 gol atmak gerçekten dikkat çekici bir istatistik. Mustafa Pektemek'in hafif sakatlığında riske edilmeyip yerine Zec ile birlikte bu iki haraketli forvet konulabilir. Güçlü fiziği sayesinde ilerde top tutan uç oyuncusu eksikliğini kapatmamız için deneme fırsatı olabilir bu maç.

Bu yabancı isimlerin yanında Doğancan Kılıç gibi stoperlerde bu eksiklikte denenip yeni Mahmut Boz'lar çıkarabiliriz diye düşünüyorum. Fabrikanın bacası yeniden tütsün bizde biraz daha ruhlu, hırslı maçlar izleyelim şu amaçsız 4 haftada...

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails
Bu blog BloggerV.com üyesidir.

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Bu Blogda Ara