30 Mayıs 2011 Pazartesi

Başkasına Sevimli Görünmek Uğruna Kırılan Kalpler!

Altyapımızdan çıktın diye seni sevdik, Asaş'ta, Oftaş'ta her türlü destek verdik, kaptanımız oldun sevindik... Doping olayında arkanda biz vardık, yemeklerimize çağırdık, bağrımıza bastık...

Seni para uğruna sattılar, hem seni kaybettiğimiz için, hem Fenerbahçe seni harcayacak diye korktuğumuzdan üzülen biziz...

Biz kimiz Orhan Şam? Biz Fenerbahçe'ye gidince ilk röportajında yok saydığın Gençlerbirliği taraftarlarıyız. İnan az dediğin, yok dediğin bu taraftardan başkada kimse seni bu kadar bağrına basmayacak. Fenerbahçe taraftarına sevimli görünmek için yaptığın şu konuşmayı bir zaman bize yapsaydın kralda olurdun padişahta..

Tamam gittin, futbolunu oyna, taraftarını, stadını, takımını öv ama bizi karıştırma be Orhan. Şirin gözükeceğim diye seni seven insanları ağzına böyle alma. Kalp kırma!

Seyirciye açım demişsin, Fenerbahçe seyircisi için sabırsızlanıyorum demişsin, o çok özendiğin beğendiğin seyirci seni ilk yuhaladığında, küfür ettiğinde kardeşimize, evladımıza küfür ediliyormuş gibi üzülecek Gençlerbirliği taraftarını çok arayacaksın!


Haberin Linki için;


http://fanatik.ekolay.net/Fenerbahce-Haberleri--Acim--ac-_3_Detail_34_226709.htm

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails
Bu blog BloggerV.com üyesidir.

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Bu Blogda Ara