7 Şubat 2010 Pazar

Thomas Doll Haberleri Yalanmış!


Thomas Doll için çıkan, Murat Aksu başkan olunca Beşiktaş'ın başına geçeceği haberleri yalanmış. Thomas Doll'un ağzından yazılan bu haberlere çok kızdığı ve haberi çıkaran yerleri mahkemeye vereceği söyleniyor.


Bizde Beşiktaş maçının ardından bu haberi duyunca biraz fazla duygusallaştık ve nedir, ne değildir, öğrenmeden salladık biraz. Kim karıştırmak istiyor bizi? Daha önemlisi ne istiyorlar bizden? Kokusu çıkacaktır heralde. Beşiktaş'ı da ilgilendiren bu senaryoda, Murat Aksu grubundan kimsenin çıkıp birşey dememesi onların karıştırma politikaları olabilir. Bu sıralar başa oynayan Anadolu takımlarıyla çok oynanmaya başladı. Hayırlısı olsun bakalım. Hepsinin cezası elbet kesilir bir yerde.


Thomas Doll haberleriyle ilgili bakalım ne gelişmeler olacak. Ancak son yazdığım yazı biraz duygusal anıma denk geldi. Kime güveneceğimizi, bilemez olduk. Ruh hastası yapacaklar dört koldan saldırarak bizi. Yan taraftaki anketi de kaldırıyorum. Uğraşılmasın hocamızla zor bulduk zaten, hemen kaybetmek istemiyoruz.

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails
Bu blog BloggerV.com üyesidir.

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Bu Blogda Ara