14 Şubat 2010 Pazar

Yine Döndük Başa!

Çileli otobüs yolculuğundan sonra Yenikent'e geldik ama 19 Mayıs'a alıştığımızdan mı yoksa gerçekten bir tatsız havası var mı analayamadık Yenikent'i. Gelen herkes maça motive olamadığından bahsetti. Kimse de ne bir heyecan, ne bir coşku. Şubat'ın ortasında kısa kollu formam ile maç seyrettiğim ender bir maçtı. Bu kadar garipliğin ortasında bekleniyordu taraftarlar tarafından. Maçtan bahsedecek olursam, bahsedecek hiçbir şey yok. Geçen seneki oyunumuzdan kesitler sunduk. Ruhsuz, cansız, sahada gezinen, oyuna sonradan girip takımı ateşleyen Hurşut bile yetersiz kaldı. Şuursuz bir oyun ve aynı Beşiktaş maçında ki gibi pozisyonsuz goller. Kasımpaşa maç boyu oyunu soğuttu. Yavaş hareketlerle ilk dakikadan beri defans yaptılar. Kalemize atakları yok ama en azından ne yaptıklarını bilince beraberlik diye geldikleri deplasmandan 3 puanı alıp gittiler. Tek eleştirim Yılmaz Vural'a olur, milli takımı da böyle yönetecekse vay halimize.
Yeni transfer Vranjes bir kaç güzel pas dışında yoktu. Ancak pres yapmayışı dikkatimi çekti. Yırtıcı bir oyuncu değil. Yenilmemizin sebebi ne olabilir diye düşününce, Beşiktaş maçı geliyor aklıma. 4 yediler dapılmışlar, bir de Thomas Doll haberleri derken takım göçmüş diyeceğim ama ruhsuz oynamaya yer arıyorlar gibi. Yine çok fazla küme düşme korkumuz olmadığından bu sene artık böyle geçsin deyip sineye çekeceğiz ancak yönetim politikası çok kötü. Derme çatma Gençlerbirliği bayraklarıyla kapatılmaya çalışılmış Ankaragüçlü futbolcuların gölgesi altında çok kötü bir havada izledik maçı. Bu durum böyle giderse kombinemi iade etmeyi ve sadece deplasmanlara gitmeyi düşünmeye başladım.
19 Mayıs'ın zemini kötü hadi ama şu stadın zemini çok mu iyiydi? Cebeci'nin zemini kesinlikle çok daha güzel. Öyle bir imkan varken Yenikent'e gitmek saçmalık. Bir lafımda tercüme hatası var veya yok, bizi her defasında Ankaragüçlü taraftarlarla kıyaslayan Doll'e, kalabalık olmak birşey ifade etmiyor anlamıştır sanırım. 25 kişi değil 1025 kişiydik ama 10 taraftarın desteklediği Kasımpaşa maçı kazanmasını bildi. 10 taraftarın yarısınıda Es-Es formalı taraftarlar oluşturdu zaten.

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails
Bu blog BloggerV.com üyesidir.

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Bu Blogda Ara