2 Şubat 2010 Salı

Sonunda Vranjes İle İmzaladık!


Ara transfer döneminin bitişine saatler kala mutlu haber geldi ve koskoca transfer döneminin son gününde adam gibi bir transfer yapıldı. Werder Bremen'in 30 yaşında ki liberosu Hırvat milli Jurica Vranjes ile 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 1.5 yıllık anlaşmışız.


Bu işi bu kadar uzatmanın manası var mıydı diye sorgulanası bir transfer ancak hiç böyle muhabbete girmeyeceğim. Ne de olsa yıllardır demekle olmuyor görüyoruz. Umarım faydalı olur diyorum. Orta alanda kuvvetli bir isim lazımdı ve bu isteğimizi tek karşılayabilen futbolcu Cem Can idi mevcut kadroda. Tozo'nun zayıf olması, dolayısıyla libero görevi için uygun olmamasını da göz önüne alırsak Vranjes transferi bu şartlar altında çok çok uygun bir transfer. Bir çok blog yazarı arkadaşımda bu bölgenin zayıflığından sözetmiş ve Tjikuzu'yu önermişerdi ancak Tjikuzu olmadı ama bir başka Werder Bremen'li Vranjes oldu.


Ligimizde bu bölgede oynayan 3 Werder Bremen görmüş isim oldu bu transferle. Eğer gidişat düzgün olursa Vranjes iyi çıkacaktır nitekim Fabian Ernst ve Tjikuzu başarılı performans sergiliyorlar, seriyi bozmamasını temenni ediyorum Vranjes'ten.

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails
Bu blog BloggerV.com üyesidir.

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Bu Blogda Ara