12 Eylül 2010 Pazar

2010 - 2011 Sezonu 2. Hafta Maçımız ; Gençlerbirliği - İstanbul Bş. Belediye!

Sezonun ilk galibiyetini almak için yarın İstanbul Belediye karşısına çıkıyoruz. Milli maç arasında eksiklerini gidermek için çalıştı Gençlerbirliği ancak bu arada oynadığı hazırlık karşılaşmalarında çok tat vermedi. Pursaklarspor ile yapılan maçta Smeltz'in gol atması ne kadar umut verici dursa da Hacettepe karşısında takım çok iyi görüntü vermedi. Cansız ve temposuz bir oyun oynadık. Tek beğendiğim isimse Alparslan oldu bu maçta ama o da Belediye maçı için kadroya alınmadı. Orta saha ile forvet arasında ki sorun çözülmemiş gibi duruyor hala. Smeltz'de Hacettepe maçında biraz etkisiz kalırken 2 hazırlık maçında 3 gol atmayı başaran Billy Mehmet'de biraz kıpırdanma var sanki. Ne kadar hareketlenme var desem de Kahe'nin ileride ki top tutma görevini yerine getiremiyor.

Bu maçta sistem biraz değişecek gibi. Zec gizli forvete geçip Smeltz forvette değerlendirilebilir. Ayrıca Alparslan Erdem'in yanısıra Serkan Çalık, Cem Atan gibi isimler de kadro dışı. Mehmet Akgün, Stewart, Mustafa Pektemek ve Murat Kalkan'ın sakatlıkları sürüyor. İBB'de ise Barbosa, Martin Kus ve Vinicius forma giyemeyecek. Defans yollarında sıkıntılılar. Yalnız geçen seneki sağı solu belli olmama durumu devam ediyor. Kendi sahamızda İBB'ye karşı şansımız tutuyor olsa da geçen haftada ki oyunu oynarsak beraberlik maçı bu maçta.

Doll'un koltuğu tehlikede diye haberler çıktı hafta boyu. Büyük ihtimalle bu teoriler doğru. Thomas Doll, koltuğunu kaybetmemek için elinden geleni yapacaktır. Bu maçta hüsran olursa bir kan değişikliği ne kadar yararlı olur bilemem ama istikrar istiyorsak bu maçta galip gelmek zorundayız.

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails
Bu blog BloggerV.com üyesidir.

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Bu Blogda Ara