31 Ocak 2011 Pazartesi

Tek Devre Oyun, Tek Gol, Tek Puan!

- Gaziantep Kamil Ocak stadının zemini televizyonda ilk bakışta güzel duruyordu ama kamera sahaya yakınlaşınca ne kadar berbat bir zemini olduğu ortaya çıktı.
- İlk yarı yine aynı tas aynı hamam bir Gençlerbirliği sahadaydı. Atakta Gaziantep defansta biz vardık.
- Gaziantep'i değerlendirirsek Olcan oldukça liderliği ele almış. Her atakta Olcan'ın ismi kesinlikle geçiyor.
- Orta alanda Orhan Gülle kalitesini gösterdi. Guus Hiddink'in milli takıma çağırması boşuna değil kesinlikle müthiş bir kumaşı var. Tabata Beşiktaş'a nasıl bir kazıksa Orhan Gülle de bir o kadar büyük bir kazıktır Antep'ten Beşiktaş'a.
- Sosa ve Wagner'de beklediğimi bulamadım. Bence fazla abartı gibiler. Gerçi Wagner çok yeni ama Sosa sanırım tutmadı.
- İlk yarı da Olcan golü attı durdu ama maç boyu Gaziantep adına Orhan Gülle durmadı.
- Gençlerbirliği'ni değerlendirirsek Murat Kalkan bu takımın zayıf halkasıdır. Transfer kapanmadan kesinlikle sağ ve sol bek bulunmalı. Orhan dönerse sağ dursun ama sol beke mutlaka bir isim lazım.
- Gaziantep'in bütün atakları Murat Kalkan'ın kanadından gelişti. Artık maçı bıraktık Gaziantep ataklarında Murat yerinde mi değil mi bunu görmeye çalıştık.
- Gaziantep'in golü de Murat'ın kanadından açılan ortayla geldi. Peki Olcan'ı kaçıran kim dersiniz? Tabi ki sağ bekte oynayan Mehmet Akgün!
- İkinci yarı Gençlerbirliği iyileşti ama bireysel olarak sadece bir kaç oyuncu takıma katkı sağladı. Denge kuruldu maç ortada ve hem bizim için hemde normal bir maç için seyir zevki artan bir maç oldu.
- Cem Can, Fenerbahçe maçında direkten dönen firikiğinden sonra 10 numara oynayıp acayip işler yaptı. Ama yaptı, gerçekten yaptı beğendim bu tarzını da hırsını da...
- Mununga'nın ne yaptığını Eskişehir maçında çözememiştim ama bu maçta asıl yeri olan forvet-forvet arkası gibi oynayınca ne olduğunun farkına vardım. Top saklıyor, pas atıyor, deli gibi abanıyor. Kahe'nin biraz daha haraketlisini bulmuşuz gibi bir umut yarattı bende. Fiziksel gücüne hayran kaldım zaten, köşe bayrağının orda 2 adama direndi yere düştü, kalktı, araya girdi ve topu yine aldı sonra korner yaptırdı helal olsun dedirtti.
- Zec ve Mununga biraz daha uyum yakalayınca can yakarlar ama takımında biraz daha silkelenmesi gerekiyor. Mununga iyi dedik ama bu sefer Azofeifa sönük kaldı.
- Herşeye rağmen bir türlü gol atamadık çok net fırsatlar kaçtı. Tam Yasin'e pas vermediği için kızarken uzaktan patlattığı top gol oldu sevindik. Beklemediğimiz adamdan iyi bir performans izliyoruz şu anda. Ama Yasin'in kanat yerine ortada oynaması daha iyi olacak gibi Harbuzi'den iyice ümidimi kesmiş durumdayım.
- Şansımız yaver gitseydi galip bile gelebilirdik ama ilk yarı - ikinci yarı arasında bir denge kurarsak beraberlik normal sonuçtu. İkinci yarı Gaziantep'in de çok yabana atılmayacak pozisyonları vardı aslında şansımızı orada da kullanmış olabiliriz.

1 yorum:

Bahtiyar Kurt dedi ki...

Yorumlara katılmamak elde değil. Eline sağlık.

Related Posts with Thumbnails
Bu blog BloggerV.com üyesidir.

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Bu Blogda Ara