23 Nisan 2009 Perşembe

Nick Carle..


Fenerbahçe'nin gündeminde derken Trabzona gelip herkesi şaşırtan ama Trabzonsporla da anlaşamayıp bir anda soluğu başkentte alıp kendisini Gençlerbirliğili yapan sözleşmeye imza atmıştı Nick Carle.. Gençlerbirliğinin Skoko'dan sonra Avustralya pazarına yönelmesinin ilk adımıydı Carle... Bülent Korkmaz'ın zaten işlerin iyi gitmediği Gençlerbirliğinde tek ayakta kalan ve takımın en iyisi diyebileceğimiz Carle'yi gözden çıkarması ve ara transferde Carle'nin İngiltere'ye gitmeside bizim için büyük süpriz olmuştu.. Rüzgar gibi geldi geçti tanımının en uyduğu durum sanırım buydu.

Nerden geldim birden bu konuya diye soracak olursanız 4-4-2 dergisinin Avustralya versiyonunun internet sitesinde okuduğum haber heyecanlandırdı beni...

Sitede yazılan habere göre bizden gittiği Bristol City'den sezon başında 1 milyon pounda Crystal Palace takımına transfer olan oyuncu hayal kırıklığı yaşıyormuş ve yaz aylarında ayrılabileceği yazıyor (gerçi direk olarak kuzey yarım küreden ayrılacağı yazıyor ama). Bir umut dedim Troisi parlamışken Jedinak'ın takıma katkısı ortadayken Nick Carle de geri dönerde Djite daha çok gol atar belki =)

Buradan ilgililere duyrulur....

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails
Bu blog BloggerV.com üyesidir.

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Bu Blogda Ara