7 Mayıs 2009 Perşembe

Bütün Sene Yatarlar Lig Sonu Konuşurlar!!!


Bir sezon sonuna doğru yine şike iddaaları gündemde ligimizde. Ve yine Gençlerbirliği’nin adı geçiyor bu söylemlerde. Haftasonu Hacettepe ile yapacağımız maç için şimdiden yorumlar yapılmaya başlandı. Kardeş takımımız olan ve bir çok oyuncumuzun kiralık olarak top koşturduğu Hacettepe maçı bize satacağı yönünde konuşmalar yapılıyor. Başta Sayın Denizlispor Kulübü Başkanı Ali İpek olmak üzere tüm futbol medyası bunu konuşuyor FİFA’ya gidileceğinden söz ediliyor.

Süper Lige çıktığı günden beri Hacettepe ile maçlarımızı izlemeyen insanların bu tür yorumlar yapması benide bir taraftar olarak üzmekte. Herkesin Gençlerin 6 puanı garanti dediği geçen sezon 5 puan kaybedip sadece 1 puan alabildik Hacettepe’den. İki sezon önce teknik direktörümüz Mesut Bakkal’ın ligin son haftasında istifa etmesi ve Antalya yapacağımız maç için konuşan Sayın Ali İpek geçen sezon görmedi neler olduğunu sanırım. Çıktık oyunumuzu oynadık ve galip geldik.Bu seferde Antalya’nın düşmanı olduk maalesef. Şimdi yine aynı kişi Hacettepe maçımızı sorguluyor. Ne yapsak biz kötü oluyoruz. Bunların bizi karalamak ve Türk futboluna leke sürmekten başka bir amacı yoktur ve bencilcedir.

Gençlerbirliği taraftarlığımı bir kenara bırakıp futbolu seven biri olarak sormak isterim sayın Ali İpek’e:
-Denizlispor için ne yaptınız bugüne kadar? Niye bu durumdasınız? Başka takımlara çamur atarken önce bir iğneyi kendine batırınızda çuvaldızı biz kendimize batıralım….



Ayrıca LigTV'nin bizim maçı yayınlanacağını duydum. Bütün sene neredeydiniz diye sormak isterim bu mu sizin adil yayınınız? Her takıma eşit yaklaşımınız. Umarım yayınlanırda maçımız sizde utanırsınız kendinizden, konuşanlarda...

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails
Bu blog BloggerV.com üyesidir.

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Bu Blogda Ara