13 Mayıs 2009 Çarşamba

Play-Off'da İzlenesiler! #1


Bank Asya 1. Lig'de Play-Off heyecanı başladı. Altay, Kasımpaşa, Karşıyaka ve Boluspor bu sene bu heyecanı yaşayacak bir takım ve aralarından biri Süper Lig vizesini alacak. Bu vizede Ankara'dan geçiyor bu sene. Hazır takımlar Ankara yollarına düşmüşken bizim yöneticelerde şöyle bir izlesede yararlı olabilecekleri takıma kazandırmaya baksalar dedim ve benimde ilgimi çeken isimleri yazayım dedim. Daha önce Ankara'da gerçekleşen Play-Off'larda Sakarya'nın kalecisi Recep Öztürk Gençlerbirliğine gelmişti. Ayrıca İstanbulspor formasıyla izleyip beğendiğim bir isim olan Mehmet Yıldız bugün Sivasspor formasıyla birçok takımı peşinden koşturuyor. Bende seneye takımımda görmek isterdim dediğim oyunculardan bi kaçını yazayım istedim.


Erhan Küçük

Kasımpaşa'nın orta sahasının sağında ve solunda oynayabildiği gibi forvet hattında da etkili bir oyuncu Erhan. Bu sezon 12 golü var. Bu da takımı için önemli bir oyuncu olduğunu kanıtlıyor. Galatasaray altyapısından gelmiş bir futbolcu ama bir Trabzonlu. 3.ligden beri Kasımpaşa'da oynuyormuş. Kasımpaşa'nın Süper Lig döneminde izlediğim ve beğendiğim bir oyuncuydu. Bu sezon devre arasında da Trabzonsporla adı bir çok kez çıktı. Trabzonspor'un efsane isimleri, Trabzonlu evlatları takıma kazandırma projeleri kapsamında Engin Baytar, Özer Hurmacı gibi isimlerin yanı sıra Erhan'ında takıma kazanıldırılmasını tavsiye ettiler. Sert vuruşları ve duran toplardaki hakimiyeti ile dikkat çekiyor. A-2 milli takımında sadece 1 kere forma giyebilmiş. Toplamda gördüğü 4 sarı kart da çok sert futbolu olmadığını gösteriyor. Kasımpaşa ligden düştüğünde forvetleri Moritz ile birlikte bir Süper Ligin bir takımına transfer olacağını bekliyordum fakat Manisasporlu Sezer Öztürk gibi oda Bank Asya 1. Ligde kaldı.


Elimizi çabuk tutabilirsek bizim takıma da kanatlarda faydalı olabilecek bir isim. Bakalım izleyip göreceğiz diyeceğim ya maalesef maçlara gidemeyeceğim. Tv'den takip etmeye çalışacağız artık.

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails
Bu blog BloggerV.com üyesidir.

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Bu Blogda Ara