10 Mayıs 2009 Pazar

Ne Seninle, Ne Sensiz...


Bugün yapılan Gençlerbirliği Kulübü Olağan Genel Kurulu'nda, İlhan Cavcav yeniden başkanlığa seçildi. Sayın başkanı tebrik etmekten başka birşey gelmiyor elden. Aslında son dönemde artık misyonunu doldurduğuna inansamda başkanımızın yerine gelecek isim kim olursa olsun onun gibi ayakta tutabilir mi diye de düşünmeden edemiyorum. Kulüp için yaptıkları düşünülünce o bir fenomen duayen ama Cem Onuk'un menajerliğe tekrar getirilmesiyle ve dolayısıyla hatalı transferler zincirinin başlamasıyla güvenimi yitirmeye başladı. Bunun üzerine Hacettepe'yi Süper Ligde tutup iyi paraya satma hevesi Gençlerbirliği'nin küme düşmesiyle sonuçlanıyordu az daha.


Bakalım yeni dönemi ne getirecek takımımıza izleyip göreceğiz yine. Ama birkaç istekte bulunalım bizde başkandan taraftar olarak. Öncelikle vizyon istiyoruz eften püften değil gerçek bir hedef istiyoruz ve bu hedefe ulaşabilecek kadro kurulmasını, Sırbistandan Çinden garip oyuncular değil zamanında olduğu gibi Babangida ayarında futbolcular bekliyoruz. Taraftarı kazanmaya yönelik çalışmalar olmalı. Bu sezon ki kombine fiyatları oldukça güzeldi mesela, gelecek sezonda çok artmazsa bu ayarda olursa güzel olur. Bunun yanında belki store açılmıyor ama en azından kulüp içindeki mağazada yeni sezon formalarının artık olmasını bekliyoruz. Eğer sorun kulüpte değil sponsor firmadaysa konuşulsun anlaşılsın yada başka firmalarla anlaşılsın. Önemli maçlara otobüs kaldırmak gibi alışkanlıkların edilmesi lazım. Sayımız az da olsa taraftar böyle kazanılır. İyi futbolcuları izlemeye herkes gelecektir birde iyi futbol oldu mu deymeyin keyfimize.


Yeni yönetime tekrar hayırlı olsun diyelim. Geçen 2 sezondan dersler çıkarılır umarımda UEFA da tarih yazan Gençlerbirliğini tekrar izleriz. Hazır her takım güçlenmişken lig zorlaşmışken iyi bir Gençlerbirliğini bu ligde izlemek ne tatlı olur ama =).

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails
Bu blog BloggerV.com üyesidir.

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Bu Blogda Ara