28 Kasım 2009 Cumartesi

Gençlerbirliği ve Rakiplerimiz 2009-2010 Sezonu 14. Hafta


14. haftada geçen sezon Ankaragücü galibiyeti sayesinde ligde kalmamızı sağlayan, daha önce kendilerini yenmemiz sebebiyle küme düşen Antalyaspor. Antalyasporla tek anımız buymuş gibi başladım yazıma ancak böyle başlamamın sebebi hafta içinde İlhan Cavcav'ın şike itiraflarıydı.


Üst sıralara oynama hedefinde olduğumuz sıra yaptığı olay açıklamalarla Antalyaspor'u zan altına sokan İlhan Cavcav, saygınlığınıda yitiriyor bir yandan. Kendi saygınlığını yitirirken, Gençlerbirliği'nin başkanı olması sebebiyle takımın ve biz taraftarlarında kamuoyunda ki itibarını zedeliyor. Böyle gergin bir ortamda oynanacak yarın maçımız. Kafileyle birlikte giden yöneticlere ve futbolculara Allah kolaylık versin diyorum. Başkan rakibi böyle zan altına sokunca rakiptende ne kadar izzet-i ikram bekleyebilirsiniz ki. Antalyaspor takımı tabi ki böyle bir suçlamayla karşılaşan takımları için daha hırslı oynayacaklardır. Antalyaspor da ayrıca 2 aydır sakat olan Fatih Ceylan iyileşti. Sezon başında dikkat çeken isim kondisyon eksikliğini hafta içinde ki antremanlarda atabildiyse büyük ihtimal bu maçta ki yerini alacaktır.


Bizim cephe de ise sorun yok kadro açısından. Bugün tam kadro Antalya'ya vardı takımımız. Takımın geçen sezon kurtarıcısı olması sebebiyle psikolojik bir eziklik olur mu? diye tartışmalar vardı takımda ancak o kadro çoğunluğu değişti. Geçen sezonun ikinci yarısındaki takım daha iyiydi ancak son hafta düşmeyi de en çok hak eden takımdı. O takımda ki isimlerin çok azının suçuydu tabi ki bu durum ancak herşeye rağmen oyuncuların böyle bir eziklik içine girmeyeceğini düşünüyorum. Hatta bu iddialardan sonra o son Kayseri maçında da Troisi'yi satın almış olabilirler mi? diye de düşünmeye başladım. Beklenenden farklı bir 11'le çıkmayacağız. Başka bir postta kadroyu da this11 yardımıyla yazacağım buraya. İlhan'ın iyileşmesi güzel bir haber bizim için. Ne kadar agresif olduğu yönünde eleştiri alsada, takımı ne kadar ateşlediğini ancak maçta onu canlı canlı takip edenler bilir. Tam bir kaptan gerçekten. Zor şartlarda geçecek baştada dediğimiz gibi. Taraftar tepkiside çok büyük olacaktır. Tam bir deplasmana gidiyoruz, bu ortamdan ne kadar puan çıkarabilirsek kardır diye düşünüyorum.

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails
Bu blog BloggerV.com üyesidir.

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Bu Blogda Ara