25 Kasım 2009 Çarşamba

İlhan Cavcav Şike Tekliflerini Açıkladı.


İlhan Cavcav yine olay yarattı. Atilla Türker'e verdiği röportajda, 2 kez şike teklifi aldığını belirten Cavcav, "ikisini de kabul etmedim" demiş. NtvSpor kanalında Fuat Akdağ ve Mehmet Demirkol'un birlikte yaptıkları "Spor Servisi" programına bağlanan Cavcav, Atilla Türker'e açıklamadığı isimleri canlı yayında açıkladı.


İlk şike teklifinin 85-86 döneminde Bursaspor tarafından yapıldığını, kendisinin kabul etmediğini ancak daha sonrasında o dönem kadroda yer alan 2 futbolcunun maçı sattığını öğrendiğini belirten Cavcav daha sonrasında bu oyuncuları Gençlerbirliği'nden diskalifiye ettiklerini söyledi. İkinci olay ise küme düşmemeyi garantilediğimiz dönem, son hafta Mesut Bakkal'ın istifa etmesiyle Antalyaspor maçına teknik direktörsüz çıkacağımız maçta Antalyasporlu bir yöneticinin kendisine 400.000 dolar teklif ettiğini ancak kendisinin bu parayı kabul etmediğini ve maça çıkan oyuncuların aslanlar gibi oynayıp 3-0 galip geldiğimizi söyledi.Açıklamanın Antalyaspor maçından önce yapılması nasıl bir ortam yaratacak iki kulüp arasında bakalım.


Hatırlatma yapmak gerekiyorsa o dönem Gaziantepspor başkanı Mesut Bakkal'ın istifa etmemesi gerektiğini söylerken, Denizlispor başkanı Ali İpek geçen sene olduğu gibi, o sene de destursuzca konuşup bizim Antalyaspor ile anlaştığımızı, Mesut Bakkal'ın bu yüzden istifa ettiğini, Denizlispor'u küme düşürmeye çalıştığımızı söylemişti. Aynı Ali İpek geçen sene de Hacettepe maçımızın olduğu hafta sıçramıştı yerinden, bütün sezon ses çıkarmaz iken birden ne olduysa? Yumurta kapıya dayandığından olsa gerek, bakalım bu sene nasıl bir sıçrayış gösterecek kendisi. Neyse konuyla ilgili haber ve video linkini aşağıya kopyalıyorum, buyrun efendim, işte olay yaratacak açıklamalar;



Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails
Bu blog BloggerV.com üyesidir.

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Bu Blogda Ara