25 Kasım 2009 Çarşamba

Sütten Çıkma, Ak Kaşık Cavcav!


İlhan Cavcav'ın şike açıklamalarının ardından zan altında kalan iki kulüp Antalyaspor ve Bursaspor başkanlarından açıklamalar geldi haklı olarak. Antalyaspor Başkanı Hasan Akıncıoğlu bu açıklamaları "talihsiz olarak yorumladığını ve kınadığını" belirtirken, Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı ise "Cavcav’ın bu davranışını zûl kabul ediyorum." diyerek tepkisini dile getirdi.


İki başkanda Cavcav'ın yaşlılığına ve hastalığına verirken bu açıklamayı, İbrahim Yazıcı, İlhan Cavcav'a olan saygısını yitirdiğini ve bir daha görüşmeyeceğini belirtmiş. Aslında takımları karalandığı için böyle bir görüşte haksızlar diyemeyiz. Benim de en çok hak verdiğim durum bu olayı zamanında neden açıklamayıp bu zamana bıraktığıdır. Böylesine önemli ve diğer takımların hakkının yenmesi durumunu engellemek adına zamanında şikayet etseymiş ya bu takımları. Şimdi durup durduk yere doğru veya yanlış, hemde Antalya maçı öncesi bu açıklamayı yapmak gerçekten gereksizdir. Kendisine duyulan saygı bizim umrumuzda olmasa bile, Gençlerbirliği Kulübü Başkanı kimliğiyle takıma zarar vermekten öte bir durum değildir. Bu hafta Antalya'ya deplasman organizasyonu düzenleyecek biz taraftarlar o şehirde nasıl rahatça gezeceğiz başkanımız bu açıklamayı yapmışken?


Peki bizi 12. haftada hoşgeldinizlerle, güleryüzle karşılayan Bursaspor taraftarı bu açıklamadan sonra Gençlerbirliği'ne cephe alsa bunun sorumluluğunu, aramızdaki dostluğu, hukuku bozmanın sorumluluğunu nasıl alacaksınız Sayın Başkan?


2002-2003 sezonunda gelene 6, gidene 7 atan Gençlerbirliği takımının ligin en son haftası Bursaspor'a yedek ve genç kadroyla çıkıp 3-1'e yatması sonucu, o güzelim Altay'ın düşmesine sebep olan takım da senin takımın değilmiydi Sayın Cavcav?


Kimse sütten çıkmış ak kaşık değil. Bu durumu maalesef utanarakta olsa bizde biliyoruz. Aynı Antalya geçen sene kazanıp bizi düşmekten kurtardı. Adamlarda çıksa "Ankaragücü bilerek yenildi" diye iddia ortaya atsalar nasıl açıklayabileceksin? Gençlerbirliği'nin saygınlığını bu tür açıklamalarla düşürmek, başka takımlara düşman yapmak bizim kültürümüzde yok. Umarım İlhan Cavcav'ın bu gereksiz açıklamaları Antalyaspor ve Bursaspor taraftarıyla ilişkilerimizi kötü yönde etkilemez. Haftasonunda ki Antalya deplasmanına gitme isteğim , Antalyaspor taraftarının tepkisini düşünerek gitmeme isteğine dönüşmeye başladı, benim olmayan düşünceler yüzünden.

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails
Bu blog BloggerV.com üyesidir.

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Bu Blogda Ara