27 Ocak 2010 Çarşamba

Rasmussen'de Kaçmış


Beşiktaş maçına 2 hafta olmasından dolayı Antalya'da hazırlanacakmış bizim takım. Hazırlansın hazırlanmasına ya ara transfer dönemi verimli geçmedi pek, bu durumu düzeltebilceklerse bu kamp daha faydalı olur diye düşünüyorum.


1 hafta boyunca Jurica Vranjes ismi döndü yerel basında ancak hala bir sonuç yok. Ankara'ya geldiği ve kararını vermek için Almanya'ya döndüğü söylendi yine heyecanlandık ancak yine hevesimiz kursağımızda kalacak gibi. Bir forvet, bir orta saha istiyoruz, çok mu şey istiyoruz. Yeni yayın gelirleri hani daha çok yıldız demekti Sayın Cavcav? Bu kadar neden kıvranıyoruz anlamış değilim. Kayseri gibi başa güreşen bir takım, şu zayıf kadromuza rağmen elimizden kaçıyor ama hala ders alınmıyor. "Taraftar çok gelsin.","Taraftarımıza şampiyonluk göstermek istiyorum" demek kolay kalıyor böyle transferler gözümüzün önünden kaçınca.


Jurica Vranjes gitti Almanya'ya hala bir karar haberi yok. Sezon başında Pantelic gibi isimler 300-500 liranın lafı edilerek kaçırıldı elden. Son duyduğum haber artık içler acısı bi halde olduğumuzu hissettirdi bana maalesef. Sezon başında Brondby'de oynayan Rasmussen isimli bir forvete göz dikmiştik ancak ağır olduğu için beğenilmediği söylendi. Aynı Rasmussen'i Celtic transfer etmiş. Bildiğin İskoçya'nın devi Celtic transfer etmiş. Nereye kadar gidecek bu elden kaçırmalar anlamış değilim. Bir de elde ki oyuncuyu kaptırmakta başladı ki (bkz. Isaac Promise, bkz. James Troisi) bu yönetimin gidişat hiç hayra alamet değil. Yıllarca Cem Onuk'un (ya da dediğine göre işgüzar bir kaç hocanın) yanlış transferleri zarara uğrattı takımı, böyle adamlardan da fazla para çıkacak diye vazgeçilip elden kaçırılması 2 kat daha zarar veriyor takıma. İşin maddi boyutunu geçtim, geçen sene Süper Lige maloluyordu bize bu durum az kalsın.


Bu yönetimde bir strateji eksikliği, bir amaçsızlık var. Yeni heyecanlara bıraksınlar artık yerlerini. İlhan Cavcav "kaz gelecek yerden tavuğu esirgemez" diye biliyordum ama bu fırsatlarda elden kaçtıkça durum gerçekten çok vahim geliyor. Kayserispor'lular alınmasın ama bir Kayseri bile iyi veya kötü olsa bile Makukula'yı getirebiliyorsa, Gençlerbirliği bir kulüp forvet diye dilenmemeli artık.


Not: Sözleşme hatası yüzünden elimizden kaçırdığımız Isaac örneğini sadece maddi zararı dokundu diye verdim. Yoksa takımdan gitmiş gitmemiş çok farketmedi. Hatta iyi ki gitti =D.

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails
Bu blog BloggerV.com üyesidir.

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Bu Blogda Ara