2 Ocak 2010 Cumartesi

Galatasaray Bize, Biz Galatasaray'a Hasta!


Galatasaray'ın transfer gündeminin içinde bir takım olsakta yerimiz büyük sanırım. Bizim ise şu transfer döneminde gurbetçi ve Galatasaraylı oyunculardan başka konuştuğumuz konu yok. Bir furyadır gidiyor, Galatasaray bizden, biz Galatasaray'dan medet umar haldeyiz yazılanlara göre.


Son Galatasaray maçında, Galatasaray'ın Orhan Şam'ı istemesiyle başladı herşey. İlhan Cavcav vermedi kendisini ama Orhan Şam artık gelenek haline getirdi her hafta İstanbul'a gitmek istediğini söylüyor. Gözü yollarda, şu dakikadan sonra bize bir fayda da getireceğini zannetmiyorum neyse bu işin yorumu, asıl olansa dedikoduların bununla sınırlı kalmaması. Bu haberin ardından Harbuzi'ye Galatasaray tarafından kanca atıldığı yazıldı. Bizde yedek oturan adamı son maçta Kahe atsa asist olacak paslar vermesi yüzünden istiyordu Galatasaray sözde. Adnan Polat takas, Cavcav 3 milyon euro istedi.


Takas haberleriyle Alparslan Erdem ve Serkan Kurtuluş'a yani Galatasaray'ın gençlerine kanca attığımız yazıldı. Sorunun çözümü olarak yine takas gündeme geldi. Orhan Şam'ın yanı sıra bu seferde Mustafa Pektemek girdi işin içine. Tek somut olay Alparslan Erdem'in bize imza atması oldu. Bonservis bedeli açıklanmayınca iki taraf tarafından da takas haberleri bir yeni ismi içine alarak devam ediyor. Alparslan Erdem'in ardından Serkan Çalık'ta bize gelebileceği ihtimaliyle bu furyaya eklendi. Son haber "FANATİK" gazetesinden geldi. Haberde sol bekimiz ümit milli Aykut Demir'i Galatasaray'ın Alparslan Erdem'e karşılık istediği öne sürülüyor. Haberlerden hangisine inanalım şaşırdık. Ama bir gerçek var ki Galatasaray tarafında genç oyuncularının gitmesi ne kadar sorun yaratmasa da bizden söylentisi çıkan isimlerin gitme ihtimali taraftarın her dakika yüreğinin hoplamasına sebep oluyor.


Zaman Gazetesi'ne röportaj veren Başkan İlhan Cavcav, Orhan Şam ve Mustafa Pektemek'i isteyenlerin olduğunu söylerken, satmayı düşünmediğini de eklemiş. Röportaj bugün duyuldu basında, ne kadar su serper yüreğimize bilmiyorum. Açıkçası içimde hala bir korku var.

1 yorum:

Ender Bediz dedi ki...

Başkan İlhan Cavcav, Orhan Şam ve Mustafa Pektemek'i isteyenlerin olduğunu söylerken, satmayı düşünmediğini söylemişse haftaya bu oyuncular gidiyor demetir.

İlhan Cavcav bundan 4-5 sene önce ya Ankara Siyasal'daki söyleyişisinde ya da ODTÜdeki söyleişisinde İstanbul takımlarından gelen oyuncuların Gençlerbirliği'nde iş yapmadığını ve bir daha böye bir hata yapmayacağını söylemişti. Hatta yanında Ümit Bozkurt vardı ve ona bakarak Ümit hariç demişti. Şimdi böyle bir adama ben niye güveneyim? Her sene İstanbul döküntüleri peşinde koşuyoruz.:S

Related Posts with Thumbnails
Bu blog BloggerV.com üyesidir.

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Bu Blogda Ara