2 Şubat 2010 Salı

Yeter Artık Cavcav, Bu Kaçıncı Gaf?


İlhan Cavcav yapacağını yine yaptın ya helal olsun. Ankaragücü maçlarını Yenikentte oynama kararı alınca, bizim başkan da bu kararı almış. Sebep bilindiği üzere miyadını doldurmuş 19 Mayıs çimleri. Buraya kadar herşey normal. Takımın iyi futbol oynaması için ben de desteklerim, herkes destekler bu kararı.

Ancaaaakk.... Sayın Başkan, bu kararı alırken "Bizim zaten taraftarımız yok. Maçlarımızı 19 Mayıs yada Yenikent'te oynamamız farketmez." diye neden açıklama yapıyorsun. Bu blogu kurmamın amacı Gençlerbirliği taraftarının olduğunu göstermek, bir kültürümüzün olduğunu göstermek bizi yok saymak nerden çıktı başkan? Sezon başı sattığın 5000 kombinenin parası kimden çıktı Sayın Başkan?


Herşeye rağmen saygı gösteriyorum, sayın diyorum ama artık İlhan Cavcav bun haketmiyor. Bu yaptığı kaçıncı gaf. Bizi görmezden geleni, bende görmüyorum artık bir kez daha İSTİFA'YA ÇAĞIRIYORUM.


Gençlerbirliği Kulübünün başkanı böyle derse, elin oğlu neler der, bir de dediklerini haklı görür.

4 yorum:

Unknown dedi ki...

Ankara’daki stadyumların içinde doğal çimeni en mükemmel olanının Yenikent Stadyumu olduğu doğrudur. 19 Mayıs Stadyumunun suni çimleri bu sezonun başında doğal çimenle değişti. Sonuç ortada, futbol oynamaya müsait değil. Peki sebebi nedir?
1- Çimenler gelişme dönemini atlatmadan futbol oynanmaya başlandı. Bunun sonucunda yapılan büyük masraflar heba oldu…
2- Yetkililer veya görevliler tarafından çimenlerin bakımı ihmal edildi. Bunun sonucunda olan yine Ankara futboluna ve taraftarlara oldu…
Yenikent stadının çimlerinin futbol oynamaya müsait olduğunu gördükten sonra yukarıdaki iki seçenekten birinin doğru olduğunu düşünebiliriz.
Ankaragücü için değişen fazla bir şey olacağını zannetmiyorum. Belediyenin kaldıracağı ücretsiz otobüslerle bu kulüp ve taraftarları için gidip gelme fazla bir problem teşkil etmeyecektir.
Fakat Gençlerbirliği taraftarı için bilhassa gece maçları büyük problem olacaktır. Maçtan sonra taraftarların evlerine dönmesi gece yarısını geçebilir…
Başkanın şaka yaptığını düşünüyorum…
Ahmet Günen...

Gençay Ergez dedi ki...

Umarım şakadır Ahmet Abi.. biz sürekli olarak burda olduğumuzu göstermeye, sesimizi çıkartmaya, söz sahibi olmaya çalışıyoruz, koskoca kulüp başkanının yaptığı densizliktir...

ziggytheking dedi ki...

İngiltere'de erteleme olunca veya takım madara olunca ödenen bilet ve yol masrafları ve seyircinin her türlü etkende önce birincil faktör olarak gelmesi(bkz. Mehmet Demirkol'un dünkü yazısındaki taraftarsız futbolun, topun peşinde koşan 30 adam anlamsızlığı olması) düsturunu edinmediğimiz sürece ve bu yönetimlerdeki zihniyet değişmediği sürece ister taraftarlı, ister taraftarsız(bu da ne demekse artık) takım tutun bu şekilde cezalar çekmeye mecburuz.

Gelin görün ki başkent Ankara'nın en iyi çim zemini şehir merkezinden 42.5(küsuratlı atayım salladığım belli olmasın :) kilometre uzakta. Gökçek eziyeti Ankaraspor ligde olmasa da devam edebiliyor. Hakikaten çok garip işler.

Maçların 19 Mayıs'ta oynanacağı öngörüsüyle kombine alan ve Yenikent'e gitme zorluğu çeken birisinin dava açıp kombineye verdiği parayı kulüpten geri alması veya yol masraflarını tazmin ettirmesi lazım aslında. Hem bakarsın emsal karar oluşturur, başka takımlara da örnek olur buradan. Gençlerbirliği taraftarının buna önayak olması hiç fena olmazdı. Sonuçta ucundan bizim de dahil olduğumuz o kırmızı-siyah kültür var değil mi Gençay?

Gençay Ergez dedi ki...

Ya doğru diyorsun dava açsak açılır ama İlhan Cavcav be abi... Allah muhafaza biz haklıyız derken altımızdan donumuzu çeker alır diye korkuyorum ben..

Related Posts with Thumbnails
Bu blog BloggerV.com üyesidir.

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Bu Blogda Ara