3 Nisan 2010 Cumartesi

Gençlerbirliği Ve Rakiplerimiz 2009-2010 Sezonu 28. Hafta

28. Hafta rakibimiz Manisaspor. Deplasmanda oynayacağımız karşılaşma oldukça zorlu. Artık düşme korkusu yaşamadığımız için rahatız ve geçen hafta ki maç yazımda bu sıralamada ki rahatlık takımın oyununa da yansımış durumda. Hal böyle olunca Diyarbakır ve Sivas ile düşmeme yarışı içine giren Manisaspor'un hırslı oynayacağını düşünürsek, Diyarbakır karşısında sergilediğimiz oyun ile puan almamız neredeyse imkansız gibi.

En büyük eksikliğimiz yine stoperde. Mahmut Boz'un sakatlığı devam etmekte. 2 haftadır sakatlığına rağmen oynamaya çalışan Radeljic ise son antremana çıkmayarak pes etmiş. iki oyuncuda çok büyük ihtimal Manisa kadrosunda olmayacaklar. Bunun yanısıra Aykut ile Orhan Şam'ın cezasının bitmesi buradaki açıklarımızı kapamamız açısından iyi oldu. Karşılaşmada geçen hafta iyi performans sergileyen Murat Kalkan'ın forma giymesi bekleniyor. Stoperde olan açığımızı ise Aykut Demir tamamlayacak. Harbuzi'nin sakatlığı geçmiş durumda ancak uzun süre oynayamaması bu maçta yedek başlayabileceğini gösteriyor. Sandro biraz biraz kendine gelmeye başlamışken Thomas Doll'un takımdan keseceğini sanmıyorum. Mustafa Pektemek'in adı yine Galatasaray ile anılmakta. Bakalım bu hafta ki performansı nasıl olacak? Ya dibe vuracak ya coşacak diye bekliyorum.

Manisaspor'da bizim eski futbolcularımızın çokluğu göze çarpıyor. Eren Aydın, İsaac Promise, Momha ve bizim taraftarın ve benim favori isimlerinden Mehmet Nas, Manisaspor'da. Oldukça hırslı oynayacaklardır. İlk yarıyı berabere bitirip Manisa'nın tüm hatlarıyla yüklenmesini sağlarsak, Hurşut ile kontrataklardan goller bulabiliriz. İlk golü attığımız takdirde de Manisa üstümüze gelecektir, geçen haftaki oyunu göz önüne alırsak kazanmak için tek şansımız kontratak futbolu. Golü kalemizde gördüğümüz takdirde gol atacağımıza imkan vermiyorum. Manisa'nın gol yollarında uzun zamandır bir etkisizliği var, aynı olay bizde de geçerli. Ve gerek bizim kalecimiz Serdar, gerekse onların kalecisi İlker Avcıbay oldukça formda. Golsüz geçmesi muhtemel bir beraberlik maçı diyorum ve beraberlik bile bana göre iyi bir sonuç.

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails
Bu blog BloggerV.com üyesidir.

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Bu Blogda Ara