21 Ağustos 2010 Cumartesi

2010 - 2011 Sezonu 2. Hafta Maçımız ; Gençlerbirliği - Gaziantepspor

Ligin 2. haftası Gaziantepspor'u evimizde ağırlayacağız. Kendi evimizde çıkacağımız ilk maç Eskişehir maçından elbette farklı olacaktır. Yada bu sadece benim iyimser düşüncem.

Eskişehirspor karşısında deplasmanda olduğumuzdan dolayı teknik direktör Doll'un düşüncesi ilk etapta yenilmemek oldu. Ve yaptığı değişiklikler ve oyun tarzıyla beraberliğe yatan bir oyun sergiledi Gençlerbirliği. Bu hafta evde olmanın rahatlığıyla biraz daha etkili oyun oynayacağımızı düşünüyorum. Geçen hafta Es-Es karşısında az daha bedavadan galibiyet alabileceğimizi bile düşünecek olursak o çekingen oyun ile bu maçta çok aksilik olmadığı sürece yenileceğimizi sanmıyorum.

Gaziantep'te bizim gibi sezona beraberlikle başladı. Tolunay Kafkas'ı takımın başına getiren renkdaşımız kendi evinde Kasımpaşa ile berabere kaldı ilk haftadan. Herhangi bir eksiğe sahip değiller şu an için ve 20 kişilk kafile ile Ankara'ya geldiler. Tek eksikleri olarak bir 10 numara transfer etmek istediklerini ama hala bir gelişme olmadığını gösterebiliriz.

Bizde ise Aykut'un durumunda belirsizlik devam ediyor ancak Orhan'ın oynayabilecek olması Kulusic'in yedek kulübeye geçip Mahmut'un da sağ bekten asıl mevkisi stopere geçmesini sağlayacak. Mustafa Pektemek ve Mehmet Akgün sakatlıkları sebebiyle kadroda yoklar. Michael Stewart ise tam bir kriz durumda anlaşılan. İlk 11 beklerken kadroya alınmamak yanısıra hemen gönderilmek isteniyor diye söylentilerin çıkmasının yanında bu haftada kadroda yok ismi. Ancak nedeni sakatlıkta olabilir çok emin değilim. Hücum konusunda Murat Tosun isminin yalan olması sonunda yine zayıflık yaşayacağız gibi. Eskişehir maçında sonradan giren Billy Mehmet, Kahe kadar umut vermedi. Bakalım kendi evimizde bizi nasıl bir maç bekliyor olacak?

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails
Bu blog BloggerV.com üyesidir.

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Bu Blogda Ara