27 Kasım 2011 Pazar

Altyapılarda Gençlerbirliği Damgası Var!


Türkiye Futbol Federasyonu ve Coca-Cola'nın desteklediği altyapı ligleri olan Coca-Cola Akademi liglerinde U-18den U-14 e kadar 5 ligde mücadele veren Gençlerbirliği altyapı ekipleri yüzümüzü güldürüyor. Yaş kategorileri değişse de zirvedeki Gençlerbirliği ismi nadiren değişiyor.
 14 yaş altı ekibimiz 27 maçlık maratonun 5. haftasını tek yenilgiyle kapadı. Lider Ankaraspor'un ardından 2. sırada bulunan ekibimiz tek yenilgisini de lider Ankaraspor karşısında aldı.

15 yaş altı ekibimiz belkide bütün takımlarımız arasında en karamsar başlangıcı yapmış durumda. 27 maçlık maratonun ilk 5 haftasında 2 mağlubiyet ve 2 beraberlik alan ekibimizin maalesef tek galibiyeti var. Bu sonuçlarla 10 takımlı Anadolu grubunda 6. sırada bulunuyor. Ancak daha önlerindeki 22 hafta telafi için çok çok uzun bir süre. 


16 yaş altı takımımız 27 haftalık maç maratonunun ilk 4 haftasını bitirdi. 4 maçta 3 galibiyet tek beraberliği bulunan takımımız lider durumda. Tek beraberliğini Eskişehir deplasmanında 2-2'lik sonuçla alan ekibimiz bu sayede aynı puanda bulunan 2. Eskişehirspor'un üstünde bulunuyor.


17 yaş altı takımımızında diğer yaş gruplarına benzer şekilde 27 maçlık bir serüveni var. İlk 4ünü bitiren takımımız 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 yenilgi ile iki hemşehrisi Ankaragücü ve Ankaraspor'un ardından 3. sırada bulunuyor.


18 yaş altı takımımız ise 22 maçlık bir maratonda. İlk 5 haftayı geride bırakan ağabeyler 3 galibiyet ve 2 beraberlik ile 12 takımlı Anadolu grubunun lideri konumunda. Son maçında Kırıkkalespor'u 3-0 ile geçen ekibimiz beraberliklerinden birini 5. sıradaki İskenderun DÇ. Spor karşısında alırken diğerini de 6. sıradaki hemşehrimiz Ankaragücü karşısında aldı.

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails
Bu blog BloggerV.com üyesidir.

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Bu Blogda Ara