29 Kasım 2011 Salı

Yeni Lider Hacettepe!

 Bu hafta altyapı ekipleriyle ilgili son durum yazıları girince pilot takımımız olan Hacettepe'yi es geçmek yanlış olur diye düşündüm. Altyapımızdan oyuncularla kurulu kadrosuyla bir dönem Süper Lige kadar çıkıp 2 senelik macera yaşadıktan sonra bugün yine başladığı nokta olan 3. ligde mücadele veriyor Hacettepe.

Geçen seneden bu yana 3. Ligde mücadele veren Hacettepe bu sezon 14. haftanın sonunda alınan sonuçlarla liderliği devraldı. Sezona iyi başlayamayan ekibimiz son haftalarda dolu dizgin gidiyor. Geçen haftayı lider kapatan İnegölspor'un kendi evinde berabere kalması ve onu takip eden Sandıklı Belediyespor'un da tarafsız sahada oynadığı Van Belediye maçından son dakikalarda yediği gol ile aldığı beraberliğin sonucunda haftayı 3 puan ile kapatan ekibimiz liderlik koltuğuna 2 sıra birden atlayarak oturdu.

Cebeci İnönü stadında oynadığımız Elazığ Belediyespor karşısında öne geçmemize karşın üstünlüğü koruyamadığımız maçın son dakikalarında gelen gol ile 3 puanı aldık. Artun Akçakın'ın golüne cevap veren Elazığ Belediyespor karşısında 86. dakikada Tayfur Bingöl'ün ayağından bulduğumuz gol ile haftanın en karlı takımı Hacettepe oldu. 

Pilot takımımız Hacettepe oyuncularının çoğunluğu Gençlerbirliği altyapısından kiralık olarak oynayan isimler ve bu isimlerin en dikkat çeken ismi Artun Akçakın. U-17 milli takımının katıldığı turnuvada attığı gollerle dikkat çeken Artun geçen sezon A2 liginde de grup aşamalarında gol krallığı yaşamış bir isim. Bu sezon pişmesi için Hacettepe'ye kiralanan oyuncularımızdan biri olan Artun, 3. Lig 1. grupta Hatay takımı Kırıkhanspor'un 9 gollü oyuncusu Çağlar Yıldızer'in ardından 8 gol ile ikinci sırada.
Geçen hafta Kastamonuspor'u 3-2 yenen ekibimizin 2 golüne imzasını atan Artun, bu hafta da Elazığ Belediye'yi boş geçmeyerek gol sayısını 8'e çıkarttı. Hacettepe'nin yaptığı 13 maçın 13ünde de forma giyen Artun attığı gollerle de ne kadar önemli bir yetenek olacağının sinyallerini veriyor. Henüz 18 yaşında ki yıldız adayının ileri ki yıllar için forvette en büyük umudumuz olabileceğini 2009 senesinin sonları bir yazımda da söylemiştim.

Artun Akçakın ile ilgili diğer yazıları okuma için tıklayınız.

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails
Bu blog BloggerV.com üyesidir.

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Bu Blogda Ara