6 Aralık 2011 Salı

Ümit Bozkurt'tan Sitem!


Eski kaptanımız, UEFA'lı dönemin unutulmaz ismi Ümit Bozkurt kişisel twitter hesabından Gençlerbirliği yöneticilerini isim vermeden bombaladı. Daha önce Luc Nilis'in ailevi sebeplerden ötürü Fuat Çapa'nın yardımcılığından ayrılmasıyla ismi Luc Nilis'in yerine geçeceği söylenen kaptan, bu anlaşmanın bazı kişiler tarafından engellendiğini söyledi.

Antrenör olarak Gençlerbirliği ile anlaştığını ancak bazı "hırsız" kişilerin rahatsız olup bu transferi engellediğini söyledi. Twitter'dan bu hırsızın soyadının "KAPLAN" olup olmadığını sorduğumda ise "hırsızın adı olmaz, çünkü O artık hırsızdır" diyerek isim vermedi.

Başkanın ve Fuat Çapa'nın onay vermesine rağmen kaptanı engelleyen bu kişiler Mustafa Kaplan ile sınırlı kalmayıp bazı yöneticilerin de aralarında bulunduğu sonucunu çıkardım açıkçası. Bu tarz olayların yaşanıldığını söyleyen Ümit Bozkurt, "tarihinin en başarılı dönemini yaşatmış kaptan olsan dahi bu tarz olaylar olur" diyerek kulübe karşı olan sitemini vurguladı. 

Fuat Çapa'ya sabredilip güven duyulursa çok önemli şeylerin olabileceğini söyleyen kaptan, başkan İlhan Cavcav'ın artık insanlara 300-500 verip kişiliksizleştirmemesini ve saygı duymasını da söyledi. Gençlerbirliği'nin altyapı ekolünün de tekrar oluşturması gerektiğini vurguladı.

Gençlerbirliği taraftarlarını da "Gençlerbirliği taraftarları Türkiye'de olması gereken çoğunluğun azınlığıdır" diyerek öven Ümit Bozkurt, sayımızı arttırmak için organize olmamızı tavsiye etti.

Son olarak taraftarlarımızdan Umut Sayın'ın,  yöneticilerin bizleri görmezden geldiğini vurgulaması üzerine ise kulüp içindeki yöneticilerin yaptıklarını şu sözlerle özetledi;

"Onlar için kulüp değil şu an önemli olan kendi hazları.. bu yüzden siz sayınızı arttırıp güçlenirseniz duyurursunuz sesinizi"

Sadece taraftarı itmekle kalmayıp kulüp içindeki dengeleri bozup son dönemlerde bize düşme kabusu yaşatanların yönetimin içindeki vurdumduymaz isimler olduğunu bir çok kez vurgulamıştık. Kaptan Ümit Bozkurt'un bu sözleri durumun boyutunu özetler nitelikte.

Kaptan Ümit Bozkurt'un twitter adresi; https://twitter.com/#!/umitbozkrt

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails
Bu blog BloggerV.com üyesidir.

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Bu Blogda Ara