6 Ocak 2012 Cuma

2 Puandan Daha Değerli Kayıplar!

 Samsun maçını açıkçası çantada keklik görmüştüm kendi evimizde aldığımız beraberlik biraz tadımı kaçırmıştı ancak kaybettiğimiz bu iki puandan daha değerli şeyler varsa onlarda sakatlanan 2 oyuncumuzdur.

Emre Aygün'ün sezonu kapattığı haberi çok önce gelmişti çok üstünde durmadık lakin bu sefer gelen haberler takımın iki en önemli oyuncusu Aykut ve Azofeifa'dan.

Aykut, Samsun maçında kırık şüphesiyle oyundan alınmıştı, yapılan tetkiklerde ayak bilek bağlarında yırtık tespit edilmiş. Terimi çok anlamıyorum ama bizim halk arasında burkulma dediğimiz hadise olabilir. Kırıktan daha iyidir diye düşünüyorum. Ancak maalesef 2-3 hafta olmayacak
Azofeifa ise banyo camının kırılması sebebiyle kolunu kesmiş ve alçıya alınmış. O'nun da yaklaşık 4 hafta oynyamaması bekleniyor.

Azofeifa'nın yeri aslında rotasyon açısından doldurulabilir. Cem Can'ın kendi bölgesine geçme şansı, Özgür'ün iyileşmesi ve Murat Duruer transferi ile biraz kurtarıyoruz durumu.

Ancak Aykut'un sakatlanması en olmaması gereken bir durumdu sanırım. Defansın 3 bölgesinde de oynayabildiği gibi son dönemdeki formuyla da takımın en iyisi dersek yanlış olmaz sanırım ve defans oyuncularının kısıtlı olması düşünülürse Ocak ayında ki yoğun maç trafiğinde Aykut'u çok arayabiliriz.

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails
Bu blog BloggerV.com üyesidir.

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Bu Blogda Ara