1 Eylül 2009 Salı

Biraz Müzik Molası!

Birebir tanışmasam da Gençlerbirliği sevdalısı olduğunu duyduğum Öyküm Öztürk'ün grubu "Fahrenhayt" yeni albüm çıkarmış ve ilk kliplerinide yayınlamış. Facebook'ta Gençlerbirliği'li arkadaşlarım paylaşınca haberdar oldum bende. Dinledim ve izledim klibi, kaliteli bir müzik yapmışlar gerçekten. Eğlendiriyor insanı müziğin ritmi. Öyküm Öztürk grubun vokali ve gitaristi dediğim gibi yakından tanımıyorum kendisini ama Gençlerbirliği taraftarı olduğunu öğrenince hemen kim olduğunu araştırmak istedim, web sitelerini buldum. Sekme başlığında ki ufak resimlerinin kırmızı-siyah damalı bir ikon olması dikkatimi çekti. Gençlerbirliği sevdasından mı böyle bir şey yapıldı bilemiyorum ama güzel bir ayrıntı :). Dostlarımın başarılarının devamını diliyorum. Futbol ortamına biraz müzik arası veriyorum. İşte ilk klipleri:

Fahrenhayt - Yokum

http://fahrenhayt.net/

5 yorum:

akakiyeviç dedi ki...

Gencay abi sen stadda onu gördün mü bilmiyorum ama bu sezon Ankarada olan 2 maçtada gördüm.Alkaralar'ın bulunduğu tribünün(C Blok) üst taraflarında oturuyor genelde.Söylemeden duramadım:)

Gençay Ergez dedi ki...

Siması tanıdık geliyor. Bende Alkaralar'ın hemen yanıbaşında HaydiGençler ile duruyorum ordan görmüşümdür muhakkak ama dediğim gibi tanışıklığımız olmadı.

akakiyeviç dedi ki...

Bi maçta tanışırız inşallah:)

Gençay Ergez dedi ki...

mutlaka tanışalım. Bende onu diyecektim. Eskişehir maçında tribündeyim tanışmayı çok isterim.

akakiyeviç dedi ki...

Kombinem varya gelirim Eskişehir maçına.Güzel de bi maç olacak tahminen.Tanışmış oluruz.Nerede göürüşeceğimizi de haftaya kararlaştırırız.

Related Posts with Thumbnails
Bu blog BloggerV.com üyesidir.

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Bu Blogda Ara