30 Kasım 2009 Pazartesi

Hacettepe Teknik Direktöründen Gençlerbirliği Yönetimine Mesaj Var!


Dün bizim maçımız oynandığı sıra Hacettepe-Orduspor maçını Cebeci Stadının tribünlerindeki tadilat nedeniyle Basın Tribününden izledim. Sahanın dibi olunca farklı bir deneyim oldu ve maçı daha net takip edebildim ancak ortada bir futbol yoktu. Daha da doğrusu Orduspor ilk başta oynadı Hacettepe izledi, Orduspor 10 kişi kalınca yattı, Hacettepe yine izledi. Sezon başında ordan burdan kiralık 40 küsür futbolcu arasından seçilip oluşturulmuş bir kadro var ve 3. lig kalitesinin bile altında neredeyse Hacettepe kadrosu. Gençlerbirliği'nin yoluna köstek oluyor dediğimiz takım bir alt lige indi ama, bir alta daha inesi var gibi duruyor. Benim taktik anlayışını da pek beğenmediğim teknik direktör Önder Özen şöyle bir açıklama yapmış;


"Gençlerbirliği, Hacettepe üzerindeki politikasını gözden geçirmeli. Bu lige uygun oyuncu profiline sahip değiliz"


Bunu duyunca biraz gülümsedim açıkçası, gerçi Cem Onuk maçı izliyordu mesaj ulaşmıştır yerine ama sorun bence şu ki Gençlerbirliği'nin bir vizyonu, bir politikası var mı ki son bir kaç senedir, Hacettepe üstünde bir politikası olsun düzeltecek?

4 yorum:

akakiyeviç dedi ki...

Bu yıl Hacettepe'nin sadece bir maçına gidebildim.Hacettepe-Altay maçıydı.O tek maçta bile bu takımın bir alt lige düşeceği belliydi.(Ligin bitmesine daha haftalar var ama ben Hacettepenin bu oyunla ligde kalacağını sanmıyorum)

Ha bi de stad yenileniyormuş duyduğuma göre,elektronik skor tabelası takılmış ve de koltuklar yenileniyormuş.Acaba stadı yenilemelerinin sebebi 19 Mayıs stadının yıkılıp yerine,yeni bi stad yapılacağından mı kaynaklanıyor?Bu arada maçlar Cebecide oynansın diye.Senin bi bilgin var mı abi?

Gençay Ergez dedi ki...

Valla yıllardır yenilenmeyen stadın yenilenmesi hayra alamet bir durum değil. Belki dediğin gibi 19 Mayıs cidden yıkılacak maçlar Cebeci'de oynanacak. Ancak Cebeci stadı evlerin arasında ve stada çıkan yollar o kadar dar ki büyük maçlarda arabalarıyla gelecek insanları kaldırmaz orası bambaşka bir düşüncede olabilir. Bakalım hayırlısı, belkide federasyonun diretmesiyle yenilenmiştir. Henüz ışıklandırması yok süper lig stadlarının standardında ışıklandırmada şart o yüzden bende bilemiyorum yenilemenin amacı nedir şimdilik.

Gençay Ergez dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
adanasporlu dedi ki...

Hacettepeyi Adana da 1-0 yendiğimiz maçta izledim.çok genç bir takım,ben pas trafiğini beğendim ama forvetlerde iş yok yani son vuruşu yapamıyorlar.Adana gibi bir deplasmanda oyunun her alanında bastılar ezilmediler ve biz 10 kişi kaldıktan sonra bayağı bir üzerimize geldiler,bence bu takımın biraz özgüven sorunu var iki hafta üst üste galibiyet toparlar hacettepeyi..

Related Posts with Thumbnails
Bu blog BloggerV.com üyesidir.

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Bu Blogda Ara