20 Kasım 2009 Cuma

Serdar Kulbilge'ye Köln Kancası!


Manisaspor maçından önce babasını kaybeden fakat daha sonra büyük profesyonellik örneği göstererek Bursaspor maçında ki yerini alan, çokta başarılı olan kalecimiz Serdar Kulbilge için Almanya'nın Köln takımı resmi teklifte bulunmuş.


Kaleci Mondragon'un yerini doldurmayı planlayan Köln devre arası bu transferi halletmek istiyormuş fakat bizimkiler pek sıcak bakmamış. Bana göre de iyi etmişler ancak Serdar Avrupa'da oynamak istiyormuş ve en kötü sezon sonu gidebileceği ifade edilmiş. Serdar gerçekten Gökhan Tokgöz'den sonra yavaş yavaş takımın bağrına basılan ve yine Gökhan'dan sonra kaleci sorununa ilaç olmaya başlayan kalecimizdir nacizane görüşüm. Ve devre arası gitmesi gerçekten çok kötü olabilir takım için. Daha önceki tecrübelerimize dayanarak kaleci bulmanın ne kadar problemli bir iş olduğunun farkındayız. İlerleyen günler ne gösterir bilinmez ama iki taraf içinde hayırlısı olması temennim.


Milli takıma alınmıyor diye yırtınıyorduk, Avrupa peşine düştü kalecimizin bakalım hala daha alınmayacak mı? Fenerbahçe formasını çıkarttı diye Milli takım cezası verilmesin artık futbolculara, hakedenler oynasın Milli takımda diyerek sosyal mesajımızı da verip bitireyim postu.

2 yorum:

ziggytheking dedi ki...

Resim tanıdık geldi. Sivas maçında kalesinden çıkıp rakip oyuncuya posta koymaya gitmişti :) Cezası da resimde görülüyor. Köln'e gitmesi kendi açısından en güzeli olacaktır.

Gençay Ergez dedi ki...

Ya şu ara kaleci sıkıntımıza derman oldu ben pek gitmesinden yana değilim ama zaman gösterecek bakalım.

Related Posts with Thumbnails
Bu blog BloggerV.com üyesidir.

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Bu Blogda Ara