25 Ağustos 2009 Salı

Özür Dilemekte Erdemdir!

Fenerbahçe maçında ki tavırları yüzünden eleştirdiğimiz Diyarbakır'dan özür mesajı gelmiş. Okuyunca tebrik ettim. Ancak bu kadar samimi olarak yazılabilirdi bu mesaj. Futbol adına Diyarbakır'da aklı başında insanların olduğunu görmek, futbolu seven ve suçluların sorumluluğunu alıp özür dileyecek kadar olgunluk gösteren bu insanların var olduğunu görmek güzel birşey. Eleştirdik Diyarbakır'ı bir önce ki yazımızda ama böyle bir harekette takdir edilesi bunun için de teşekkürlerimi sunarım kendi adıma bir Gençlerbirliği taraftarı olarak. Umarım ilerleyen haftalar gerek Diyarbakır, gerek futbol adına güzel şeylerle geçer.

İşte Diyarbakır Taraftarlarının sitesi www.diyarbakirspor.org da yayınlanan özür mesajı:

"Bugün sahamızda yaşanan rezaletin hiçbir açıklaması olamaz. Yapanın rengi ne olursa olsun bizler müsaade etmemeliydik. Bizler mahcubuz, sadece Fenerbahçe'ye değil.. Tüm Türkiye'ye.. Tüm futbolseverlere..

Unutulmasın ki en büyük zararı yine bizler göreceğiz. Bizler misafirperverliğimiz ile nam salmış insanlardık.. Ancak içimizdeki İrlandalılar, hainler yine sazı ellerine aldı ve engelleyemedik..

Bu utanç ile, engelleyemediğimiz için Tüm Türk Spor Kamuoyu'ndan özür diliyoruz. İçimizdeki arma aşkına zincir vuran bu akli dengesizleri ise ALLAH'a havale ediyoruz..

Başta Fenerbahçe camiası olmak üzere, kötü görüntü verdiğimiz herkesten özür dileriz. Sizlerin bir şey söylemesine gerek yok. Bu utanç bizlere yeter.."

Eleştirmek kolay, bir ayıp varsa hemen yazılabiliyor ancak bu durumda takdir edilesi bir durum, açıkçası Fenerbahçelilerin ve bu olaya tepki gösterenlerin kayıtsız kalmayıp futbolu kin ve şiddetten uzaklaştırmak adına kabul etmeleri ve takdir etmeleri gereken bir özür benim naçizane görüşüm.

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails
Bu blog BloggerV.com üyesidir.

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Bu Blogda Ara