31 Ağustos 2009 Pazartesi

Blogum Tolga Özek'in Köşesinde!


Sizinle mutluluğumu paylaşmak istiyorum. 4 ay önce tamamen amatör ruhla başladığım blogum, desteklerinizle yavaş yavaş büyüme içerisinde. Ankara futbolu için önemli spor yazarlarından biri olan Tolga Özek bey de NTVSpor'dan sonra bu sene sporx.com adresinde yazılarına devam ediyor. Bu yazılarının sonunda "Haftanın Blogu" köşesi var ve her hafta bir blogu tanıtıyor. Sağolsun çağrıma cevap verdi, takip ettiği bloglar arasında olduğunu ve tanıtmak istediğini söyledi. Mail yoluyla blogumla ilgili biraz bilgi verdim. Bu hafta da köşesine konuk etmiş blogumu. Böyle bir gururu bana yaşattığı için kendisine ve bu gururu bana yaşamam da yardımcı olan, bana desteğini sunan herkese çok ama çok teşekkür ediyorum. İşte blogumun yer aldığı kısım:



Haftanın blogu: Kirmizisiyahkultur


Gençlerbirliği taraftarı Gençay Ergez’in 2009 Nisan (hatta bana ilettiğine göre tam tarihini bile hatırlıyor 24 Nisan) tarihinden itibaren yazılarıyla süslediği blogu. Bana ulaştığı ana kadar 66 girdi yayınlamıştı. Az ama öz Gençlerbirliği taraftarlarından biri olan Gençay’ın blogunu tarif ederken kullandığı ifade aynen şöyle “Amacım kamuoyunda sürekli olarak taraftarı yok diyerek alay edilen, bu takımı kim tutar acaba diye düşünen zihniyetlere, Gençlerbirliği taraftarı kimdir, kimi eleştirir kime kızar, takımına ne kadar sevdalıdır, Gençlerbirliği kültürü dedikleri şey nedir bunları anlatmak ispatlamak.”

Sadece futbol değil, sporun herhangi dalındaki blogunuzu, hangi tarihten beridir yayında olduğu, odaklandığınız alan gibi bilgiler ile birlikte bana e-posta yolu ile gönderirseniz yazılarımda yer vermek isterim.

http://kirmizisiyahkultur.blogspot.com

Yazının tamamı için:

4 yorum:

akakiyeviç dedi ki...

Gençay abi seninki çıktı.Artık iyice meşhur olursun:)Darısı benim bloga:)

Hüseyin A. dedi ki...

Tebrikler Gencay,harika olmuş, hakediyor sen ve blogun bunu kesinlikle.

Gençay Ergez dedi ki...

Çok Teşekkür ederim güzel sözleriniz için. İnsanların beğenisini kazanmak çok güzel duygu özelliklede çok sevdiğim futbol ve Gençlerbirliği hakkında yaptığım işlerin beğenilmesi çok güzel. Hüseyin dostum senin gibi bir "üstad"ın beni beğenmesi ayrıca onur verici.

@arif;
umarım senin blogunda tanınır yeni gördüm bende seni ankara futbolu üstünde duruyorsun sanırım. Futbol olarak geri planda kalan Ankara'yı canlandırır emeklerimiz umarım.

Hüseyin A. dedi ki...

Estağfurullah kardeşim

Related Posts with Thumbnails
Bu blog BloggerV.com üyesidir.

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Bu Blogda Ara